fbpx

INTEGREAZA MAGAZINUL TAU PE eMAG.RO

MARESTE-TI NUMARUL DE CLIENTI CU AJUTORUL FURMEDIA SI eMAG.RO

CUM POTI DEVENI SELLER IN PLATFORMA eMAG MARKETPLACE ?

eMAG Marketplace este disponibil pentru toti comerciantii care pot oferi o gama consistenta de produse din cel putin o categorie din retail, au experienta si resursele pentru a livra rapid comenzile clientilor si asigura serviciile post-vanzare. Acestia trebuie sa aiba capacitatea sa acopere intreg teritoriul Romaniei.

DESPRE eMAG MARKETPLACE

eMAG Marketplace este sistemul prin care partenerii eMAG isi afiseaza propriile produse pe emag.ro, alaturi de produsele vandute direct de catre eMAG. Clientii pot comanda simultan atat produse eMAG cat si produse din oferta oricarui partener eMAG.

Toti partenerii care fac parte din sistemul Marketplace au fost atent selectati si sunt permanent evaluati si monitorizati ca sa putem asigura standardele de calitate cu care sunt obisnuiti clientii eMAG.

Fiecare produs de pe emag.ro poarta una dintre aceste etichete:
1.    Produs vandut si livrat de eMAG – produsul este vandut direct de catre compania care detine eMAG, Dante International SA, si este insotit de serviciile dezvoltate de eMAG
2.    Produs vandut si livrat de PartenerX – produsul este vandut de PartenerX, o companie independenta, calificata in sistemul eMAG Marketplace in urma analizarii calitatii serviciilor si produselor pe care le ofera. Cand comanzi un astfel de produs, transmitem comanda ta partenerului si acesta ti-l va livra impreuna cu toate documentele legale.

Conditiile comerciale, taxele de livrare, politica si taxele de retur, precum si garantiile produselor pot fi diferite pentru fiecare partener; acestea sunt afisate pe pagina dedicata partenerului. De asemenea, acestea nu sunt aceleasi cu cele care insotesc produsele vandute direct de catre eMAG.

Cand faci parte din oferta prezenta pe un marketplace, baza de clienti a acestuia este una mult mai mare, comparativ cu cea a unui magazin online in curs de dezvoltare. Prin faptul ca ai acces la un numar mai mare de clienti, iti cresc sansele sa faci vanzari duble sau chiar triple fata de momentul actual.

Pentru a asigura respectarea standardului de calitate eMag, vei fi evaluat si monitorizat in permanenta. Acest aspect nu reprezinta deloc un dezavantaj deoarece, practic, esti motivat sa fii mai competitiv si sa oferi produse si servicii performante. Astfel, iti asiguri si o baza de clienti multumiti, care se transforma in clienti fideli brandului tau.

Unul dintre principalele avantaje ale programului îl reprezintă piaţa de milioane de clienţi pe care producătorii locali o vor putea accesa odată cu listarea în eMAG Marketplace.

Costurile de logistica si promovare scad substantial. Marketplace-ul face, concret, partea de promovare si pentru tine: se ocupa de strategii si tactici de directionare a publicului spre toate paginile de produs. Deseori, acestia construiesc programe de loializare mult mai eficiente decat orice initiativa luata individual.

CE FACE FURMEDIA ?

FURMEDIA se ocupa de procesul tehnic de implementare a platformei asigurand stabilitatea, optimizarea si functionarea optima. Experienta echipei noastre garanteaza o implementare rapida in cadrul platformei. Increderea in serviciile noastre este data de clientii care deja au apelat la serviciul nostru, primind numai recenzii incurajatoare si pozitive. Toate acestea la cel mai bun pret de pe piata!

Procesul de integrare a platformei

Crearea de link-uri dedicate

Asigura o legatura stabila si rapida intre afacerea ta si platforma

Crearea feed-uri pentru produse

Un feed de produse sau un feed de date despre produse este un fișier alcătuit dintr-o listă de produse și atribute ale acestor produse organizate astfel încât fiecare produs să poată fi afișat, publicat sau comparat într-un mod unic.

Configurarea interfetei API

Configurarea consta in modificarea codului conform cerintelor astfel incat comunicarea dintre afacerea dvs. si platforma este la specificatii optime

Securitatea Datelor

Furmedia asigura confidentialitatea si integritatea datelor dvs.

Optimizare motor de cautare

Optimizarea motorului de căutare este procesul de afectare a vizibilității online a unui site web sau a unei pagini web într-un rezultat neplătit al motorului de căutare web - adesea denumit "natural", "organic" sau "câștigat".

Analiza competitivă.

Pentru ca magazinul dvs. să fie competitiv și, în același timp, atractiv pentru clienti, trebuie să fie diferențiat de competiția sa în cadrul eMAG . Prin urmare, primul pas în lansarea unui program de afiliere este de a efectua o analiză competitivă pentru a vedea ce site-ul dvs. are de oferit în legătură cu concurenții din rețea.

Consiliere in algeri

Echipa noastra iti sta la dispozitie sa te ajute cu orice intrebare refeitoare la serviciile oferite.

Implementare in 24H

Experienta echipei noastre asigura o implementare rapida si corecta in sub 24H de la achizitie.

Cel mai bun pret!

Furmedia va ofera cel mai bun pret de pe piata!

[product id=”2838″]
x

Cookie-uri: