fbpx

Integreaza MAGAZINUL TAU PE COMPARI.RO

MARESTE-TI NUMARUL DE CLIENTI CU AJUTORUL FURMEDIA SI COMPARI.RO

CE ESTE COMPARI.RO ?

Compari.ro este unul dintre cele mai vizitate site-uri de comparare de preţuri din România şi totodată un ghid online de shopping, care din 2005 a venit în sprijinul utilizatorilor şi magazinelor în efectuarea a mai multe milioane de cumpărături. Unul dintre cele mai mari motoare de cautare produse din Romania, faciliteaza un trafic consistent direct catre produsele cautate de catre client. Platforma Compari.ro afiseaza catre client produsele impreuna cu detaliile necesare unei vazari rapide si sigure. Avand un numar mare de utilizatori zilnic, platforma ofera acces catre noi posibili clienti dispusi sa cumpere.

Listare "Magazin de încredere": Serviciul "Magazin de încredere" a fost creat în interesul cumpărătorilor, pentru a stimula webshop-urile să ofere servicii de o calitate cât mai bună.

Puteti consulta părerile cumpărătorilor reali: Acest serviciu este menit să ajute potenţialii cumpărători cu informaţii relevante despre calitatea şi uzabilitatea produselor.

Aplicatie Mobila: Cu ajutorul aplicației pe mobil cumparatorul are acces la produse oriunde, oricand.

Odata cu cresterea traficului se presupune o crestere a numarului de vanzari.

CE FACE FURMEDIA ?

FURMEDIA se ocupa de procesul tehnic de implementare a platformei asigurand stabilitatea, optimizarea si functionarea optima. Experienta echipei noastre garanteaza o implementare rapida in cadrul platformei. Increderea in serviciile noastre este data de clientii care deja au apelat la serviciul nostru, primind numai recenzii incurajatoare si pozitive. Toate acestea la cel mai bun pret de pe piata!

Procesul de integrare a platformei

Crearea de link-uri dedicate

Asigura o legatura stabila si rapida intre afacerea ta si platforma

Crearea feed-uri pentru produse

Un feed de produse sau un feed de date despre produse este un fișier alcătuit dintr-o listă de produse și atribute ale acestor produse organizate astfel încât fiecare produs să poată fi afișat, publicat sau comparat într-un mod unic.

Configurarea interfetei API

Configurarea consta in modificarea codului conform cerintelor astfel incat comunicarea dintre afacerea dvs. si platforma este la specificatii optime

Securitatea Datelor

Furmedia asigura confidentialitatea si integritatea datelor dvs.

Optimizare motor de cautare

Optimizarea motorului de căutare este procesul de afectare a vizibilității online a unui site web sau a unei pagini web într-un rezultat neplătit al motorului de căutare web - adesea denumit "natural", "organic" sau "câștigat".

Analiza competitivă.

Pentru ca magazinul dvs. să fie competitiv și, în același timp, atractiv pentru clienti, trebuie să fie diferențiat de competiția sa în cadrul Compari.ro . Prin urmare, primul pas în lansarea unui program de afiliere este de a efectua o analiză competitivă pentru a vedea ce site-ul dvs. are de oferit în legătură cu concurenții din rețea.

Consiliere in algeri

Echipa noastra iti sta la dispozitie sa te ajute cu orice intrebare refeitoare la serviciile oferite.

Implementare in 24H

Experienta echipei noastre asigura o implementare rapida si corecta in sub 24H de la achizitie.

Cel mai bun pret!

Furmedia va ofera cel mai bun pret de pe piata!

[product id=”2790″]
x

Cookie-uri: