fbpx

integreaza Magazinul tau pe bizoo.ro

MARESTE-TI NUMARUL DE CLIENTI CU AJUTORUL FURMEDIA SI bizoo.RO

ce este bizoo.ro ?

Bizoo.ro a fost creat in special pentru companiile care pe zi ce trece fac fata unei concurente tot mai violente pe piata din partea companiilor mari si ale companiilor multinationale care s-au stabilit in Romania. Daca esti la inceput de drum sau ai deja o afacere ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa fii invizibil, Bizoo da companiei tale vizibilitatea de care ai nevoie si o ajuta sa creasca.

Bizoo atrage ca un magnet toate companiile din Romania care doresc sa cumpere sau sa vanda produse. Prezenta firmei pe Bizoo, va face cunoscut numele firmei si a site-ului in cea mai mare comunitate de afaceri online din Romania.

Ai nevoie mai mult ca oricand de Bizoo.ro sa iti promoveze afacerea.Pentru ca Bizoo.ro ia site-ul tau care are cativa utilizatori si ii creste traficul de vizitatori in mod instantaneu.

Un nou canal de distributie si promovare a produselor: prin prezenta pe Bizoo.ro, firma va avea ocazia sa achizitioneze noi clienti care pana in acel moment nu erau de atins, fie din punct de vedere geografic, fie din punct de vedere al comportamentului de consum.

Un numar tot mai mare de companii au inceput sa caute parteneri si produse folosind Bizoo.ro. Mica Publicitate nu mai poate tine pasul cu multitudinea de produse si companii care se afla acum pe site. Bizoo.ro organizeaza ofertele si produsele companiilor pentru a putea fi gasite la un click distanta, intr-un singur loc toate.

CE FACE FURMEDIA ?

FURMEDIA se ocupa de procesul tehnic de implementare a platformei asigurand stabilitatea, optimizarea si functionarea optima. Experienta echipei noastre garanteaza o implementare rapida in cadrul platformei. Increderea in serviciile noastre este data de clientii care deja au apelat la serviciul nostru, primind numai recenzii incurajatoare si pozitive. Toate acestea la cel mai bun pret de pe piata!

Procesul de integrare a platformei

Crearea de link-uri dedicate

Asigura o legatura stabila si rapida intre afacerea ta si platforma

Crearea feed-uri pentru produse

Un feed de produse sau un feed de date despre produse este un fișier alcătuit dintr-o listă de produse și atribute ale acestor produse organizate astfel încât fiecare produs să poată fi afișat, publicat sau comparat într-un mod unic.

Configurarea interfetei API

Configurarea consta in modificarea codului conform cerintelor astfel incat comunicarea dintre afacerea dvs. si platforma este la specificatii optime

Securitatea Datelor

Furmedia asigura confidentialitatea si integritatea datelor dvs.

Optimizare motor de cautare

Optimizarea motorului de căutare este procesul de afectare a vizibilității online a unui site web sau a unei pagini web într-un rezultat neplătit al motorului de căutare web - adesea denumit "natural", "organic" sau "câștigat".

Analiza competitivă.

Pentru ca magazinul dvs. să fie competitiv și, în același timp, atractiv pentru clienti, trebuie să fie diferențiat de competiția sa în cadrul Bizoo.ro . Prin urmare, primul pas în lansarea unui program de afiliere este de a efectua o analiză competitivă pentru a vedea ce site-ul dvs. are de oferit în legătură cu concurenții din rețea.

Consiliere in algeri

Echipa noastra iti sta la dispozitie sa te ajute cu orice intrebare refeitoare la serviciile oferite.

Implementare in 24H

Experienta echipei noastre asigura o implementare rapida si corecta in sub 24H de la achizitie.

Cel mai bun pret!

Furmedia va ofera cel mai bun pret de pe piata!

[product id=”2713″]
x

Cookie-uri: