fbpx

AFILIERE CU PLATFORMA 2PERFORMANT

2 PEFORMANT DEVINE DEPARTAMENTUL TAU DE MARKETING, ASTFEL TU TE POTI CONCENTRA PE AFACEREA TA.

CE ESTE 2PERFORMANT ?

2Performant este o prima platformă de marketing afiliat din România, cu o interfață stabilă, intuitivă și prietenoasă. Platforma a fost dezvoltată folosind cele mai noi tehnologii, pentru a aduce acuratețe datelor dar și pentru a uni advertiserii și afiliații care doresc să facă performanță. Platforma oferă acces la orice piață din Europa și din lume – se pot înregistra vânzări și comisioane în mai mult de 20 de monede, cu plata în lei sau în euro. Peste 600 de clienți atât din România, cât și din Bulgaria, Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia.

Acces la o comunitate de 50.000 de afiliați

Securitate și acuratețe, acces la ce se întâmplă: de unde provin vânzările tale, cine și unde îți publici magazinul.

Controlul bugetului: Nu vei plăti niciodată pentru ceva ce nu ai primit. Plătiți numai pentru vânzările finalizate.

Flexibilitate: Faceți regulile jocului. Selectați afiliații dvs. și decideți ce comision doriți să oferiți.

Mai multă expunere. Este timpul să ajungeți mai mult în lumina reflectoarelor. Obțineți mai mult trafic din diferite surse noi.

Mai multe vânzări! Acesta este sensul existenței pentru toate magazinele online. Aici puteți să-l urmăriți. Afilierea prin marketing poate aduce până la 15% -20% mai multe vânzări

Un instrument, atât de mulți parteneri din întreaga lume. Lucrurile de hârtie sunt un lucru din trecut. Puteți utiliza instrumentul pentru a lucra cu zeci sau sute de parteneri și pentru a primi o singură factură.

CE FACE FURMEDIA ?

FURMEDIA se ocupa de procesul tehnic de implementare a platformei asigurand stabilitatea, optimizarea si functionarea optima. Experienta echipei noastre garanteaza o implementare rapida in cadrul platformei. Increderea in serviciile noastre este data de clientii care deja au apelat la serviciul nostru, primind numai recenzii incurajatoare si pozitive. Toate acestea la cel mai bun pret de pe piata!

Procesul de integrare a platformei

Crearea de link-uri dedicate

Asigura o legatura stabila si rapida intre afacerea ta si platforma

Crearea feed-uri pentru produse

Un feed de produse sau un feed de date despre produse este un fișier alcătuit dintr-o listă de produse și atribute ale acestor produse organizate astfel încât fiecare produs să poată fi afișat, publicat sau comparat într-un mod unic.

Configurarea interfetei API

Configurarea consta in modificarea codului conform cerintelor astfel incat comunicarea dintre afacerea dvs. si platforma este la specificatii optime

Securitatea Datelor

Furmedia asigura confidentialitatea si integritatea datelor dvs.

Optimizare motor de cautare

Optimizarea motorului de căutare este procesul de afectare a vizibilității online a unui site web sau a unei pagini web într-un rezultat neplătit al motorului de căutare web - adesea denumit "natural", "organic" sau "câștigat".

Analiza competitivă.

Pentru ca programul dvs. de afiliere să fie competitiv și, în același timp, atractiv pentru afiliați, trebuie să fie diferențiat de competiția sa în cadrul 2Performant. Prin urmare, primul pas în lansarea unui program de afiliere este de a efectua o analiză competitivă pentru a vedea ce site-ul dvs. are de oferit în legătură cu concurenții din rețea.

Consiliere in algeri

Echipa noastra iti sta la dispozitie sa te ajute cu orice intrebare refeitoare la serviciile oferite.

Implementare in 24H

Experienta echipei noastre asigura o implementare rapida si corecta in sub 24H de la achizitie.

Cel mai bun pret!

Furmedia va ofera cel mai bun pret de pe piata!

[product id=”2591″]
x

Cookie-uri: